Kombi prevoz Beograd Zagreb

Kombi prevoz Beograd Zagreb je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Zagreba!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Zagreba.

Povratak iz Zagreba istog dana.

Redovne linije za Zagreb

Cena kombi prevoza Beograd Zagreb

ZAGREB

BEOGRAD – ZAGREB

ZAGREB – BEOGRAD

Jedan pravac

50€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Zagreb

Prevoz Beograd - Zagreb

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd Zagreb sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Hrvatskoj, u ovom slučaju do Zagreba. Put na relaciji Beograd – Zagreb traje oko 4 sata vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Zagreb. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Zagrebu

Zagreb je glavni i najveći grad u Hrvatskoj. Zagreb predstavlja kulturni, ekonomski, obrazovni i administrativni centar Hrvatske. Grad se nalazi na jugozapadu Panonske nizije. Zagreb ima oko 800 000 stanovnika. Predstavlja veliki istraživački centar i ekonomski najrazvijeniji grad u Hrvatskoj. 

Kako rezervisati kombi prevoz Beograd Zagreb

Uslugu kombi prevoza putnika za Zagreb možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Hrvatskoj

Pored Zagreba, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Hrvatskoj.