Kombi prevoz Beograd - Valona

Kombi prevoz Beograd – Valona je sezonska linija na kojoj agencija Putuj Udobno, svake sezone prevozi putnike od maja do septembra.
Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Valone!
Sezonski polasci iz Beograda do Valone.
Povratak iz Valone za Beograd.

Sezonske linije za Valonu

Cena kombi prevoza za Valonu

VALONA

BEOGRAD – VALONA
VALONA – BEOGRAD

Jedan pravac

70€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Valona

Beograd - Valona

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Valona sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Albaniji, u ovom slučaju do Valone. 

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Valonu. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Valoni

Valona se nalazi na obali Jonskog mora i druga je najveća luka u Albaniji. Valona ima oko 100 000 stanovnika i predstavlja veliki turistički, ekonomski, trgovinski i univerzitetski centar Albanije. 

Kako rezervisati vožnju za Valonu

Uslugu kombi prevoza putnika za Valonu možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Albaniji

Pored Valone, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Albaniji.