Kombi prevoz Beograd Umag

Kombi prevoz Beograd Umag je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Umaga!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Umaga.

Povratak iz Umaga istog dana.

Redovne linije za Umag

Cena kombi prevoza Beograd Umag

UMAG

BEOGRAD – UMAG

UMAG – BEOGRAD

Jedan pravac
Povratna karta

80€

150€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Umag

Prevoz Beograd - Umag

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd Umag sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Hrvatskoj, u ovom slučaju do Umaga. Put na relaciji Beograd – Umag traje oko 7 sati vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Umag. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Umagu

Umag se nalazi u Istarskoj županiji na svega 10ak kilometara udaljen od granice sa Slovenijom. Umag ima oko 13 000 stanovnika. Predtavlja izuzetno popularnu turističku destinaciju kako za turiste iz regiona, tako i za turiste iz Evrope i sveta.

Kako rezervisati vožnju za Umag

Uslugu kombi prevoza putnika za Umag možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Hrvatskoj

Pored Umag, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Hrvatskoj.