Kombi prevoz Beograd - Trst

Agencija Putuj Udobno nudi putnicima kombi prevoz do Trsta. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Trsta!

  • Sezonski polasci iz Beograda do Trsta
  • Povratak iz Trsta u dogovoreno vreme

Redovne linije za Trst

Kombi prevoz do Trsta cena

TRST

BEOGRAD – TRST
TRST – BEOGRAD
Jedan pravac

80€
Kombi prevoz Beograd Trst

Beograd - Trst

Jedna od najpopularnijih destinacija u našoj ponudi je svakako Trst. Prevozimo Vas sa kućne adrese, tj. početne adrese koju odredite i vozimo do krajnje adrese u Trstu. Kombi prevoz Beograd – Trst je redovna linija i kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa kućne ili željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu i prevozi do željene destinacije u Trstu.

Putuj Udobno raspolaže dobro opremljenim vozilima novije generacije koja garantuju udoban i siguran prevoz do Trsta. Sva naša vozila poseduju klimu, udobna sedišta, a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Trstu

Trst se nalazi na granici Italije sa Slovenijom. predstavlja najseverniji deo Jadranskog mora. Trst ima bogato kulturno i istorijsko nasleđe, a u prošlosti je predstavljao jedan od najznačajnih gradova Evrope. Upravo zbog tog bogatog nasleđa i istorije Trst ima što šta da ponudi turistima, od brojnih verskih objekata i muzeja, pa sve do šopinga i bogatog noćnog života.

Uslugu kombi prevoza putnika možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Rezerviši Prevoz

Zašto baš mi?

Putuj Udobno pruža uslugu kombi prevoza do Trsta po principu prevoza putnika od vrata do vrata. To znači da Vi sami određujete adresu polaska i krajnju adresu. S obzirom da na ovoj relaciji ne postoji fiksni red vožnje, on se može uskladiti sa željom i po zahtevu putnika. Pored toga, putnicima dajemo i mogućnost samostalnog određivanja pauze i njene dužine, i drugo.

Ispod se nalaze neke od prednosti naše agencije u odnosu na konkurenciju, koje predstavljaju najbolji razlog zašto da nam poklonite poverenje i zašto smo baš mi pravi izbor kada je u pitanju profesionalna i povoljna usluga kombi prevoza do Trsta.

Profesionalni Vozači

Naši vozači su pouzdani profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u prevozu putnika.

Od Vrata Do Vrata

Vozimo po principu od vrata do vrata, polazimo sa mesta koje Vi odaberete i vozimo do željene adrese.

Najpovoljnije Cene

Pored brze i pouzdane usluge našim klijentima nudimo i najpovoljnije cene u odnosu na konkurenciju.

Svakodnevne linije

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Zagreba i  Ljubljane  u 5h, 365 dana u godini.

Udobna Vozila

Naš vozni park čine sigurna i kvalitetna kombi vozila koja garantuju udobnost i bezbednost.

Najam Vozila

Nudimo Vam i uslugu najma vozila isključivo sa našim vozačem. Putujte sa nama svuda brzo, lako i bezbedno.