Kombi prevoz Beograd - Tivat

Kombi prevoz Beograd – Tivat je sezonska linija na kojoj agencija Putuj Udobno, svake sezone prevozi putnike od maja do septembra.
Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Tivta!
Sezonski polasci iz Beograda do Tivta.
Povratak iz Tivta za Beograd.

Sezonske linije za Tivat

Cena kombi prevoza za Tivat

TIVAT

BEOGRAD – TIVAT
TIVAT – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Tivat

Beograd - Tivat

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Tivat sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Crnoj Gori, u ovom slučaju do Tivta. 

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Tivat. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Tivtu

Tivat je grad u Boki Kotorskoj. Tivat ima oko 10 000 stanovnika i bogato kulturno i istorijsko nasleđe. Takođe, Tivat spada među popularnije turističke destinacije u Crnoj Gori.

Kako rezervisati vožnju za Tivat

Uslugu kombi prevoza putnika za Tivat možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Crnoj Gori

Pored Tivta, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Crnoj Gori.