Kombi prevoz Beograd - Sutomore

Kombi prevoz Beograd – Sutomore je sezonska linija na kojoj agencija Putuj Udobno, svake sezone prevozi putnike od maja do septembra.
Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Sutomora!
Sezonski polasci iz Beograda do Sutomora.
Povratak iz Sutomora za Beograd.

Sezonske linije za Sutomore

Cena kombi prevoza za Sutomore

SUTOMORE

BEOGRAD – SUTOMORE
SUTOMORE – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Sutomore

Beograd - Sutomore

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Sutomore sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Crnoj Gori, u ovom slučaju do Sutomora.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Sutomore. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Sutomoru

Sutomore se nalazi u opštini Bar. Sutomore ima oko 2 000 stanovnika. Izuzetno je popularna destinacija za turiste iz regiona. Ima veoma dugačku plažu, kao i gradsko šetalište. 

Kako rezervisati vožnju za Sutomore

Uslugu kombi prevoza putnika za Sutomore možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Crnoj Gori

Pored Sutomora, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Crnoj Gori.