Kombi prevoz Beograd - Saranda

Kombi prevoz Beograd – Saranda je sezonska linija na kojoj agencija Putuj Udobno, svake sezone prevozi putnike od maja do septembra.
Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Sarande!
Sezonski polasci iz Beograda do Sarande.
Povratak iz Sarande za Beograd.

Sezonske linije za Sarandu

Cena kombi prevoza za Sarandu

SARANDA

BEOGRAD – SARANDA
SARANDA – BEOGRAD

Jedan pravac

70€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Saranda

Beograd - Saranda

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Saranda sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Albaniji, u ovom slučaju do Sarande. 

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Sarandu. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Sarandi

Saranda je veoma popularno letovalište na jugu Albanije u oblasti Valona. Saranda broji oko 20 000 stanovnika. Saranda je dragulj albanske rivijere i izuzetno posećena destinacija za turiste iz regiona i sveta.

Kako rezervisati vožnju za Sarandu

Uslugu kombi prevoza putnika za Sarandu možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Albaniji

Pored Sarande, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Albaniji.