Kombi prevoz Beograd - Rovinj

Kombi prevoz Beograd – Rovinj je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Rovinja!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Rovinja.

Povratak iz Rovinja istog dana.

Redovne linije za Rovinj

Cena kombi prevoza za Rovinj

ROVINJ

BEOGRAD – ROVINJ

ROVINJ – BEOGRAD

Jedan pravac
Povratna karta

80€

150€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Rovinj

Beograd - Rovinj

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Rovinj sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Hrvatskoj, u ovom slučaju do Rovinja. Put na relaciji Beograd – Rovinj traje oko 6:30 sati vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Rovinj. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama.

O Rovinju

Rovinj se nalazi u Istarskoj županiji. Grad ima oko 13 000 stanovnika. Predstavlja izuzetno popularnu turističku destinaciju kako za turiste iz regiona tako i za turiste iz Evrope i sveta.

Kako rezervisati vožnju za Rovinj

Uslugu kombi prevoza putnika za Rovinj možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Hrvatskoj

Pored Rovinja, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Hrvatskoj.