Kombi prevoz Beograd Pula

Kombi prevoz Beograd Pula je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Pule!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Pule.

Povratak iz Pule istog dana.

Redovne linije za Pulu

Cena kombi prevoza Beograd Pula

PULA

BEOGRAD – PULA

PULA – BEOGRAD

Jedan pravac
Povratna karta

80€

150€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Pula

Prevoz Beograd - Pula

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd Pula sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Hrvatskoj, u ovom slučaju do Pule. Put na relaciji Beograd – Pula traje oko 6:30 sati vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Pula. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Puli

Pula se nalazi u Istarskoj županiji, u jugozapadnom delu istarskog poluostrva. Pula ima oko 57 000 stanovnika. Glavne privredne grane čine turizam, brodogradnja, ali i ribarstvo i vinarstvo. Pula je jedna od najatraktivnijih turističkih lokacija u celoj Hrvatskoj i iz godine privlači sve veći broj turista iz regiona, Evrope i sveta.

Kako rezervisati vožnju za Pulu

Uslugu kombi prevoza putnika za Pulu možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Hrvatskoj

Pored Pule, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Hrvatskoj.