Kombi prevoz Beograd Ptuj

Kombi prevoz Beograd Ptuj je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Ptuja!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Ptuja.

Povratak iz Ptuja istog dana.

Redovne linije za Ptuj

Cena kombi prevoza Beograd Ptuj

PTUJ

BEOGRAD – PTUJ
PTUJ – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Prevoz Beograd - Ptuj

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je svakako kombi prevoz putnika Beograd Ptuj sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Sloveniji, u ovom slučaju za Ptuj. Put na relaciji Beograd – Ptuj traje oko 6 sati vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Ptuj. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Ptuju

Ptuj predstavlja jedan od važnijih gradova Slovenije. Nalazi se u istočnom delu zemlje i udaljen je nekih 30km od Maribora. Predstavlja drugi grad po važnosti Podravske regije. Ima oko 18 00 stanovnika. Ptuj ima veoma bogato kulturno i istorijsko nasleđe. Kroz istoriju naseljavali su ga Kelti, Rimljani, Turci. Glavna atrakcija grada je festival kurentovanje koji se odvija svake godine, gde se takmiče karnevalske maske iz raznih delova sveta. 

Kako rezervisati vožnju do Ptuja

Uslugu kombi prevoza putnika do Ptuja možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Sloveniji

Pored Ptuja, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Sloveniji.