Kombi prevoz Beograd Portorož

Kombi prevoz Beograd Portorož je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Portoroža!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Portoroža.

Povratak iz Portoroža istog dana.

Redovne linije za Portorož

Cena kombi prevoza Beograd Portorož

PORTOROŽ

BEOGRAD – PORTOROŽ
PORTOROŽ – BEOGRAD

Jedan pravac

75€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Portorož

Prevoz Beograd - Portorož

Jedna od najpopularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je svakako kombi prevoz putnika Beograd Portorož sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Sloveniji, u ovom slučaju za Portorož. Put na relaciji Beograd – Portorož traje oko 6 sati vožnje. 

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje do Portoroža. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Portorožu

Portorož je jedan od glavnih turističkih centara u Sloveniji. Nalazi se na primorju. Ima oko 3 000 stanovnika. U Portorožu se nalazi veliki broj hotela, marina, sportskih i kongresnih centara i pruža mnoštvo zanimljivih turističkih sadržaja svojim posetiocima. 

Kako rezervisati vožnju do Portoroža

Uslugu kombi prevoza putnika do Portoroža možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Sloveniji

Pored Portoroža, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Sloveniji.