Kombi prevoz Beograd Poreč

Kombi prevoz Beograd Poreč je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Poreča!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Poreča.

Povratak iz Poreča istog dana.

Redovne linije za Poreč

Cena kombi prevoza Beograd Poreč

POREČ

BEOGRAD – POREČ

POREČ – BEOGRAD

Jedan pravac
Povratna karta

80€

150€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Celje

Prevoz Beograd - Poreč

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd Poreč sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Hrvatskoj, u ovom slučaju do Poreča. Put na relaciji Beograd – Poreč traje oko 6:30 sati vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Poreč. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Poreču

Poreč se nalazi u Istarskoj županiji, na zapadnom delu istarskog poluostrva. Poreč ima oko 16 000 stanovnika. Popularno je turističko odredište za turiste iz regiona i Evrope.

Kako rezervisati vožnju za Poreč

Uslugu kombi prevoza putnika za Poreč možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Hrvatskoj

Pored Poreča, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Hrvatskoj.