Kombi prevoz do ski centara i planina

Agencija Putuj Udobno nudi putnicima kombi prevoz do popularnih ski centara i planina. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do omiljenih destinacija!

  • Svakodnevni sezonski polasci iz Beograda do Zlatibora, Kopaonika, Divčibara, Jahorine, Šar planine i Stare planine
  • Povratak sa navedenih destinacija u popodnevnim časovima

Sezonske linije za planinske centre

Cena kombi prevoza do ski centara

ZLATIBOR

BEOGRAD – ZLATIBOR
ZLATIBOR – BEOGRAD
Jedan pravac

25€

KOPAONIK

BEOGRAD – KOPAONIK
KOPAONIK – BEOGRAD
Jedan pravac

25€

DIVČIBARE

BEOGRAD – DIVČIBARE
DIVČIBARE – BEOGRAD
Jedan pravac

20€

JAHORINA

BEOGRAD – JAHORINA
JAHORINA – BEOGRAD
Jedan pravac

30€

ŠAR PLANINA

BEOGRAD – ŠAR PLANINA ŠAR PLANINA – BEOGRAD
Jedan pravac

50€

STARA PLANINA

BEOGRAD – STARA PLANINA
STARA PLANINA – BEOGRAD
Jedan pravac

30€

zlatibor

Kombi prevoz zimskih centara

Kada je odmor u Srbiji u pitanju, onda su planine naravno prva opcija. Planinski ski centri su svakako među najpopularnijim turističkim destinacijama u Srbiji. Pored uvek popularnih Zlatibora i Kopaonika, tu su još i Stara planina, Divčibare, kao i Šar planina ali i Jahorina.

Ovi zimski turistički centri imaju mnogo toga da ponude a svake godine obogaćuju i proširuju svoje ponude tako da njihovim posetiocima nikad ne bude dosadno. Ukoliko želite nezaboravno zimovanje, i dobar i kvalitetan ali i aktivan odmor, onda su ovo definitivno top destinacije koje će Vam pružiti sve to.  

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže novim, dobro opremljenim vozilima koja garantuju udobno i brzo putovanje do ovih zimskih turističkih centara. Vozila poseduju klimu, udobna sedišta a naši vozači su prekaljeni i imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika.

Brzo i lako rezerviši prevoz

Putuj Udobno svake sezone organizuje redovne, svakodnevne polaske kombi prevoza putnika do najpoznatijih ski centara u Srbiji i regionu. Naša agencija u zimskoj sezoni ima redovne polaske na sledećim relacijama: Beograd Zlatibor, Beograd Kopaonik, Beograd Stara planina, Beograd Divčibare, Beograd Šar planina i Beograd Jahorina. Cene kombi prevoza do ovih destinacija možete videti u cenovniku iznad.

Uslugu kombi prevoza putnika možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Rezerviši Prevoz