Kombi prevoz Beograd - Petrovac

Kombi prevoz Beograd – Petrovac je sezonska linija na kojoj agencija Putuj Udobno, svake sezone prevozi putnike od maja do septembra.
Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Petrovca!
Sezonski polasci iz Beograda do Petrovca.
Povratak iz Petrovca za Beograd.

Sezonske linije za Petrovac

Cena kombi prevoza za Petrovac

PETROVAC

BEOGRAD – PETROVAC
PETROVAC – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Petrovac

Beograd - Petrovac

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Petrovac sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Crnoj Gori, u ovom slučaju do Petrovca. 

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Petrovac. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Petrovcu

Petrovac na moru je mali gradić u Budvanskoj oblasti. Petrovac je ime dobio po kralju Petru I Karađorđeviću. Petrovac ima jednu od najlepših plaža u Crnoj Gori i spada među najpopularnije turističke destinacije u ovoj zemlji.

Kako rezervisati vožnju za Petrovac

Uslugu kombi prevoza putnika za Petrovac možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Crnoj Gori

Pored Petrovca, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Crnoj Gori.