Kombi prevoz Beograd - Opatija

Kombi prevoz Beograd – Opatija je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Opatije!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Opatije.

Povratak iz Opatije istog dana.

Redovne linije za Opatiju

Cena kombi prevoza za Opatiju

OPATIJA

BEOGRAD – OPATIJA

OPATIJA – BEOGRAD

Jedan pravac
Povratna karta

75€

140€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Opatija

Beograd - Opatija

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Opatija sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Hrvatskoj, u ovom slučaju do Opatije. Put na relaciji Beograd – Opatija traje oko 5:30 sati vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Opatiju. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Opatiji

Opatija se nalazi u Primorsko-goranskoj županiji. Ima oko 11 000 stanovnika. Rijeka se nalazi na nekih 15 km udaljenosti od Opatije. Opatija predstavlja popularnu destinaciju za turiste iz regiona i sveta.

Kako rezervisati vožnju za Opatiju

Uslugu kombi prevoza putnika za Opatiju možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Hrvatskoj

Pored Opatije, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Hrvatskoj.