Kombi prevoz Beograd Novo Mesto

Kombi prevoz Beograd Novo Mesto je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Novog Mesta!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Novog Mesta.

Povratak iz Novog Mesta istog dana.

Redovne linije za Novo Mesto

Cena kombi prevoza Beograd Novo Mesto

NOVO MESTO

BEOGRAD – NOVO MESTO
NOVO MESTO – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Novo Mesto

Prevoz Beograd - Novo Mesto

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je svakako kombi prevoz putnika Beograd Novo Mesto sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Sloveniji, u ovom slučaju za Novo Mesto. Put na relaciji Beograd – Novo Mesto traje oko 6 sata vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje do Novog Mesta. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Novom Mestu

Novo Mesto je peti najveći grad u Sloveniji. Ima oko 23 000 stanovnika. Nalazi u jugoistočnom delu Slovenije, na oko 70km od Ljubljane, negde na pola puta između Ljubljane i Zagreba. Novo Mesto ima bogato kulturno i istorijsko nasleđe. Predstavlja jedan od privredno najrazvijenijih gradova u Sloveniji. 

Kako rezervisati vožnju do Novog Mesta

Uslugu kombi prevoza putnika do Novog Mesta možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Sloveniji

Pored Novog Mesta, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Sloveniji.