Kombi prevoz Beograd Novigrad

Kombi prevoz Beograd Novigrad je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama za Novigrad!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda za Novigrad.

Povratak iz Novigrada istog dana.

Redovne linije za Novigrad

Cena kombi prevoza Beograd Novigrad

NOVIGRAD

BEOGRAD – NOVIGRAD

NOVIGRAD – BEOGRAD

Jedan pravac
Povratna karta

80€

150€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Novigrad

Prevoz Beograd - Novigrad

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd Novigrad sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Hrvatskoj, u ovom slučaju do Novigrada. Put na relaciji Beograd – Novigrad traje oko 6:30 sati vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Novigrad. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Novigradu

Novigrad se nalazi u Istarskoj županiji. Novigrad ima oko 4 000 stanovnika. U prošlosti glavna privredna grana bilo je ribarstvo ali se turizam sve više razvija u poslednje vreme, pa je tako Novigrad postao još jedna od posećenijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Kako rezervisati vožnju za Novigrad

Uslugu kombi prevoza putnika za Novigrad možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Hrvatskoj

Pored Novigrada, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Hrvatskoj.