Kombi prevoz Beograd Maribor

Kombi prevoz Beograd Maribor je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Maribora!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Maribora.

Povratak iz Maribora istog dana.

Redovne linije za Maribor

Cena kombi prevoza Beograd Maribor

MARIBOR

BEOGRAD – MARIBOR
MARIBOR – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Maribor

Prevoz Beograd - Maribor

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je svakako kombi prevoz putnika Beograd Maribor sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Sloveniji, u ovom slučaju Maribora. Put na relaciji Beograd – Maribor traje oko 6 sati vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje do Maribora. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Mariboru

Maribor je drugi najveći grad u Sloveniji. Ima oko 120 000 stanovnika. Maribor je veliki obrazovni centar. Sedište je Mariborskog Univerziteta. Grad se nalazi u severoistočnom delu Slovenije. U vreme SFRJ Maribor je bio privredno najrazvijeniji grad Slovenije. Najviše prihoda dolazilo je od industrije, a u gradu su bila smeštena velika preduzeća poput TAM-a i Metalne, koja su nakon raspada SFRJ propala. Sada je situacija nešto drugačija pa turizam čini glavni izvor prihoda. Veoma je razvijen i seoski turizam u oblastima koje pripadaju Mariborskoj opštini.

Kako rezervisati vožnju do Maribora

Uslugu kombi prevoza putnika do Maribora možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Sloveniji

Pored Maribora, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Sloveniji.