Kombi prevoz Beograd Ljubljana

Kombi prevoz Beograd Ljubljana je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Ljubljane!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Ljubljane.

Povratak iz Ljubljane oko 14h.

Redovne linije za Ljubljanu

Cena kombi prevoza Beograd Ljubljana

LUBLJANA

BEOGRAD – LUBLJANA
LJUBLJANA – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Ljubljana

Prevoz Beograd - Ljubljana

Jedna od najpopularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je svakako kombi prevoz putnika Beograd Ljubljana sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Sloveniji. Put na relaciji Beograd – Ljubljana traje oko 5 sata vožnje, u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima. 

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje do Ljubljane. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Ljubljani

Ljubljana je glavni grad Slovenije. Inače, sa nekih oko 300.000 stanovnika spada u jednu od najmanjih prestonica u Evropi. Ljubljana se nalazi u centralnom delu Slovenije,smeštena na idealnoj poziciji tačno između Alpa i Jadranskog mora. Kroz grad protiče reka Ljubljanica koja se nedaleko odatle uliva u Savu. Ljubljana predstavlja administrativni, kulturni i ekonomski centar Slovenije. Glavna atrakcija i neka vrsta simbola grada je Ljubljanski zmaj.

Kako rezervisati vožnju do Ljubljane

Uslugu kombi prevoza putnika do Ljubljane možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Sloveniji

Pored Ljubljane, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Sloveniji.