Kombi prevoz Beograd - Ksamil

Kombi prevoz Beograd – Ksamil je sezonska linija na kojoj agencija Putuj Udobno, svake sezone prevozi putnike od maja do septembra.
Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Ksamila!
Sezonski polasci iz Beograda do Ksamila.
Povratak iz Ksamila za Beograd.

Sezonske linije za Ksamil

Cena kombi prevoza za Ksamil

KSAMIL

BEOGRAD – KSAMIL
KSAMIL – BEOGRAD

Jedan pravac

70€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Ksamil

Beograd - Ksamil

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Ksamil sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Albaniji, u ovom slučaju do Ksamila. 

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Ksamil. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Ksamilu

Ksamil je popularno letovalište na jugu Albanije u opštini Saranda. Ksamil broji oko 2 500 stanovnika. Ksamil je dragulj albanske rivijere i svake godine sve popularnija destinacija za turiste iz regiona i sveta.

Kako rezervisati vožnju za Ksamil

Uslugu kombi prevoza putnika za Ksamil možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Albaniji

Pored Ksamila, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Albaniji.