Kombi prevoz Beograd Krško

Kombi prevoz Beograd Krško je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Krškog!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda za Krško.

Povratak iz Krškog istog dana.

Redovne linije za Krško

Cena kombi prevoza Beograd Krško

KRŠKO

BEOGRAD – KRŠKO
KRŠKO – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Krško

Prevoz Beograd - Krško

Jedna od posećenih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je svakako kombi prevoz putnika Beograd Krško sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Sloveniji, u ovom slučaju za Krško. Put na relaciji Beograd – Krško traje oko 4:30 sata vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje do Krškog. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Krškom

Krško je najpoznatije po jedinoj nuklearnoj elektrani koja se nalazi u Sloveniji. Nuklearna elektrana Krško se nalazi u jugoistočnom delu grada, a puštena je u rad 1983. Pored elekrtane, glavna atrakcija grada je crkva u centru grada koja je prvobitno izgrađena u XV veku.

Kako rezervisati vožnju do Krškog

Uslugu kombi prevoza putnika do Krškog možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Sloveniji

Pored Krškog, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Sloveniji.