Kombi prevoz Beograd - Kotor

Kombi prevoz Beograd – Kotor je sezonska linija na kojoj agencija Putuj Udobno, svake sezone prevozi putnike od maja do septembra.
Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Kotora!
Sezonski polasci iz Beograda do Kotora.
Povratak iz Kotora za Beograd.

Sezonske linije za Kotor

Cena kombi prevoza za Kotor

KOTOR

BEOGRAD – KOTOR
KOTOR – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Kotor

Beograd - Kotor

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Kotor sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Crnoj Gori, u ovom slučaju do Kotora.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Kotor. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Kotoru

Kotor je mali gradić u Bokokotorskom zalivu. Predstavlja staru mediteransku luku koja je pod zaštitom UNESCO-a kao svetska kulturna baština. Zbog bogate istorije i velike prirodne lepote spada u najpopularnija turistička odredišta u Crnoj Gori.

Kako rezervisati vožnju za Kotor

Uslugu kombi prevoza putnika za Kotor možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Crnoj Gori

Pored Kotora, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Crnoj Gori.