Kombi prevoz Beograd - Kopar

Kombi prevoz Beograd – Kopar je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama za Kopar!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda za Kopar.

Povratak iz Kopara istog dana.

Redovne linije za Kopar

Cena kombi prevoza za Kopar

KOPAR

BEOGRAD – KOPAR
KOPAR – BEOGRAD

Jedan pravac

65€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Kopar

Beograd - Kopar

Jedna od posećenijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je svakako kombi prevoz putnika Beograd – Kopar sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Sloveniji, u ovom slučaju za Koper. Put na relaciji Beograd – Koper traje oko 6 sati vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje do Kopera. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Koperu

Kopar spada u veće gradove u Sloveniji, ali njegova važnost svakako prevazilazi njegovu veličinu. Kopar ili Koper predstavlja najbitniji primorski grad u Sloveniji. Ujedno, Kopar predstavlja glavna pomorsku luku ove države. Grad se nalazi na slovenačkom primorju, tj. u slovenačkoj Istri. Udaljen je oko 100km od Ljubljane ali je jako blizu italijanske granice, na oko svega 20km od Trsta. Grad predstavlja kulturni i obrazovni centar ovog dela Slovenije, a luka značajan ekonomski stub kako grada tako i cele zemlje.

Kako rezervisati vožnju za Kopar

Uslugu kombi prevoza putnika do Kopara možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Sloveniji

Pored Kopara, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Sloveniji.