Kombi prevoz Beograd Izola

Kombi prevoz Beograd Izola je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Izole!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Izole.

Povratak iz Izole istog dana.

Redovne linije za Izolu

Cena kombi prevoza Beograd Izola

IZOLA

BEOGRAD – IZOLA
IZOLA – BEOGRAD

Jedan pravac

75€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Izola

Prevoz Beograd - Izola

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je svakako kombi prevoz putnika Beograd Izola sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Sloveniji, u ovom slučaju Izole. Put na relaciji Beograd – Izola traje oko 5:30 sata vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje do Izole. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Izoli

Izola je primorski grad, na obali Jadrana. Udaljen je oko 110km od Ljubljane. Grad je imao turbulentnu prošlost. Tokom istorije bio je deo Mletačke republike, Habsburke monarhije, Italije, Jugoslavije, i od 1991 godine predstavlja deo Slovenije. Grad broji oko 11 000 stanovnika ali taj broj se menja i stalno je u porastu. Izola definitivno spada u jednu od omiljenih turističkih destinacija u Sloveniji.

Kako rezervisati vožnju do Izole

Uslugu kombi prevoza putnika do Izole možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Sloveniji

Pored Izole, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Sloveniji.