Kombi prevoz Beograd - Herceg Novi

Kombi prevoz Beograd – Herceg Novi je sezonska linija na kojoj agencija Putuj Udobno, svake sezone prevozi putnike od maja do septembra.
Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Herceg Novog!
Sezonski polasci iz Beograda do Herceg Novog.
Povratak iz Herceg Novog za Beograd.

Sezonske linije za Herceg Novi

Cena kombi prevoza za Herceg Novi

HERCEG NOVI

BEOGRAD – HERCEG NOVI
HERCEG NOVI – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Herceg Novi

Beograd - Herceg Novi

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Herceg Novi sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Crnoj Gori, u ovom slučaju do Herceg Novog. 

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Herceg Novi. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Herceg Novom

Herceg Novi nalazi se na ulazu u Bokokotorski zaliv. Herceg Novi ima oko 13 000 stanovnika i predstavlja jednu od popularnijih turističkih destinacija u Crnoj Gori. Oblast Herceg Novog bogata je raznovrsnim kulturnim i istorijskim nasleđem iz različitih epoha. Ističu se manastiri, crkve i utvrđenja koja predstavljaju popularne turističke atrakcije.

Kako rezervisati vožnju za Herceg Novi

Uslugu kombi prevoza putnika za Herceg Novi možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Crnoj Gori

Pored Herceg Novog, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Crnoj Gori.