Kombi prevoz do Grčke | Prevoz Beograd - Halkidiki

Agencija Putuj Udobno nudi putnicima kombi prevoz do Grčke. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Grčke!

  • Sezonski polasci iz Beograda do Halkidikija
  • Povratak iz Grčke u dogovoreno vreme

Sezonske linije za Grčku

Kombi prevoz do Grčke cena

HALKIDIKI

BEOGRAD – HALKIDIKI
HALKIDIKI – BEOGRAD
Jedan pravac

60€

Kombi prevoz do Grčke - Halkidiki

Kombi prevoz Beograd - Halkidiki

Jedna od najpopularnijih destinacija u Grčkoj je svakako Halkidiki. Naša agencija Vas sa kućne adrese vozi do popularnih letovališta na Halkidikiju. Kombi prevoz Beograd – Halkidiki je sezonska linija i kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa kućne ili željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Grčkoj. Vozimo Vas do popularnih letovališta na Halkidikiju, od gradića Polihrono i Hanioti, preko Pefkohorija, Nikitija, do Neos Marmarasa.

Agencija Putuj Udobno raspolaže dobro opremljenim vozilima novije generacije, koja garantuju udoban i siguran prevoz do Grčke. Sva naša vozila poseduju klimu, udobna sedišta, a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

Prevoz do Grčke

Putuj Udobno u letnjoj sezoni organizuje kombi prevoz putnika do Grčke. Naša agencija ima redovne polaske u sezoni i vrši prevoz putnika iz Srbije za Grčku na relaciji Beograd – Halkidiki. Cene kombi prevoza do ovog polusotrva možete videti u cenovniku iznad. Naglašavamo da na ovoj relaciji nema fiksnog rasporeda i da se vreme polaska, odnosno povratka može uskladiti sa željom putnika.

Uslugu kombi prevoza putnika možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Rezerviši Prevoz

Zašto baš mi?

Putuj Udobno pruža uslugu kombi prevoza do Grčke po principu prevoza putnika od vrata do vrata. To znači da Vi sami određujete adresu polaska i krajnju adresu. S obzirom da na ovoj relaciji ne postoji fiksni red vožnje, on se može uskladiti sa željom i po zahtevu putnika. Pored toga, putnicima dajemo i mogućnost samostalnog određivanja pauze i njene dužine, i drugo.

Ispod se nalaze neke od prednosti naše agencije u odnosu na konkurenciju, koje predstavljaju najbolji razlog zašto da nam poklonite poverenje i zašto smo baš mi pravi izbor kada je u pitanju profesionalna i povoljna usluga kombi prevoza do Grčke.

Profesionalni Vozači

Naši vozači su pouzdani profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u prevozu putnika.

Od Vrata Do Vrata

Vozimo po principu od vrata do vrata, polazimo sa mesta koje Vi odaberete i vozimo do željene adrese.

Najpovoljnije Cene

Pored brze i pouzdane usluge našim klijentima nudimo i najpovoljnije cene u odnosu na konkurenciju.

Svakodnevne linije

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Zagreba i  Ljubljane  u 5h, 365 dana u godini.

Udobna Vozila

Naš vozni park čine sigurna i kvalitetna kombi vozila koja garantuju udobnost i bezbednost.

Najam Vozila

Nudimo Vam i uslugu najma vozila isključivo sa našim vozačem. Putujte sa nama svuda brzo, lako i bezbedno.