Kombi prevoz Beograd Halkidiki

Kombi prevoz Beograd Halkidiki je sezonska linija na kojoj agencija Putuj Udobno, svake sezone prevozi putnike od maja do septembra.
Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Halkidikija!

Sezonski polasci iz Beograda za Halkidiki.

Povratak sa Halkidikija za Beograd.

Sezonske linije za Halkidiki

Kombi prevoz do Halkidikija cena

HALKIDIKI

BEOGRAD – HALKIDIKI
HALKIDIKI – BEOGRAD
Jedan pravac

60€

Kombi prevoz do Grčke - Halkidiki

Prevoz Beograd - Halkidiki

Jedna od najpopularnijih destinacija u Grčkoj je svakako Halkidiki. Naša agencija Vas sa kućne adrese vozi do popularnih letovališta na Halkidikiju. Prevoz Beograd – Halkidiki je sezonska linija i kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa kućne ili željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Grčkoj. Vozimo Vas do popularnih letovališta na Halkidikiju, od gradića Polihrono i Hanioti, preko Pefkohorija, Nikitija, do Neos Marmarasa.

Agencija Putuj Udobno raspolaže dobro opremljenim vozilima novije generacije, koja garantuju udoban i siguran prevoz do Grčke. Sva naša vozila poseduju klimu, udobna sedišta, a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

Prevoz do Grčke

Putuj Udobno u letnjoj sezoni organizuje kombi prevoz putnika do Grčke. Naša agencija ima redovne polaske u sezoni i vrši prevoz putnika iz Srbije za Grčku na relaciji Beograd – Halkidiki. Cene kombi prevoza do ovog polusotrva možete videti u cenovniku iznad. Naglašavamo da na ovoj relaciji nema fiksnog rasporeda i da se vreme polaska, odnosno povratka može uskladiti sa željom putnika.

Uslugu kombi prevoza putnika možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Rezerviši Prevoz