Kombi prevoz Beograd - Drač

Kombi prevoz Beograd – Drač je sezonska linija na kojoj agencija Putuj Udobno, svake sezone prevozi putnike od maja do septembra.
Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Drača!
Sezonski polasci iz Beograda do Drača.
Povratak iz Drača za Beograd.

Sezonske linije za Drač

Cena kombi prevoza za Drač

DRAČ

BEOGRAD – DRAČ
DRAČ – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Drač

Beograd - Drač

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Drač sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Albaniji, u ovom slučaju do Drača. 

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Drač. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Draču

Drač je najveća luka u Albaniji. Nalazi se na obali Jadranskog mora, a od Tirane je udaljen oko 30 km. Drač ima oko 170 000 stanovnika i jedan je od glavnih ekonomskih i turističkih centara u Albaniji. Drač ima izuzetno dugu i bogatu istoriju, kao i bogato kulturno nasleđe. Pored toga što je glavna luka Albanije, Drač je i veoma popularno letovalište u kojem svake godine gostuje veliki broj turista iz regiona i sveta.

Kako rezervisati vožnju za Drač

Uslugu kombi prevoza putnika za Drač možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Albaniji

Pored Drača, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Albaniji.