Kombi prevoz do Crne Gore

Agencija Putuj Udobno nudi putnicima kombi prevoz do Crne Gore. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Crne Gore!

Sezonski polasci iz Beograda za Crnu Goru.

Povratak iz Crne Gore u terminu po dogovoru.

Sezonske linije prevoza za Crnu Goru

Cena kombi prevoza do Crne Gore

BEOGRAD – HERCEG NOVI
HERCEG NOVI – BEOGRAD

60€

110€

BEOGRAD – KOTOR
KOTOR – BEOGRAD

60€

110€

BEOGRAD – TIVAT
TIVAT – BEOGRAD

60€

110€

BEOGRAD – BUDVA
BUDVA – BEOGRAD

60€

110€

BEOGRAD – PETROVAC
PETROVAC – BEOGRAD

60€

110€

BEOGRAD – SUTOMORE
SUTOMORE – BEOGRAD

60€

110€

BAR

BEOGRAD – BAR
BAR – BEOGRAD

60€

110€

BEOGRAD – ULCINJ
ULCINJ – BEOGRAD

60€

110€

Kombi prevoz Beograd - Herceg Novi

O Crnoj Gori

Crna Gora je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u regionu. Veliki broj prostranih plaža i drugih kulturnih i istorijskih znamenitosti i sadržaja svakako su sjajna preporuka za sve znatiželjne turiste i ljubitelje kvalitetnog odmora i dobrog provoda.

Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, dobro opremljenim, koja garantuju udobno i bezbedno putovanje do Herceg Novog. Vozila poseduju klimu, udobna sedišta a naši vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

Prevoz do Crne Gore

Uslugu kombi prevoza putnika do Crne Gore možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Rezerviši Prevoz