Kombi prevoz Beograd - Celje

Kombi prevoz Beograd – Celje je redovna linija na kojoj agencija Putuj Udobno vrši prevoz putnika 365 dana u godini. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Celja!

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Celja.

Povratak iz Celja istog dana.

Redovne linije za Celje

Cena kombi prevoza za Celje

CELJE

BEOGRAD – CELJE
CELJE – BEOGRAD

Jedan pravac

50€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Celje

Beograd - Celje

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Celje sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Sloveniji, u ovom slučaju do Celja. Put na relaciji Beograd – Celje traje oko 5:30 sati vožnje.

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Celje. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Celju

Celje se nalazi negde na pola puta između Ljubljane i Maribora. Od Ljubljane je udaljen nekih 70km. Prestavlja četvrti najveći grad u Sloveniji, a glavnu turističku atrakciju i obeležje predstavlja tvrđava na brdu iznad grada, koja datira iz rimskog doba. Tokom istorije grad je bio rušen i obnavljan, a pod ovim nazivom se prvi put pominje oko 1122. 

Kako rezervisati vožnju za Celje

Uslugu kombi prevoza putnika za Celje možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Sloveniji

Pored Celja, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Sloveniji.