Kombi prevoz Beograd - Budva

Kombi prevoz Beograd – Budva je sezonska linija na kojoj agencija Putuj Udobno, svake sezone prevozi putnike od maja do septembra.
Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Budve!
Sezonski polasci iz Beograda do Budve.
Povratak iz Budve za Beograd.

Sezonske linije za Budvu

Cena kombi prevoza za Budvu

BUDVA

BEOGRAD – BUDVA
BUDVA – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Budva

Beograd - Budva

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Budva sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Crnoj Gori, u ovom slučaju do Budve. 

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Budvu. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Budvi

Budva je primorski grad i jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Crnoj Gori. Duž obale prostire se Budvanska rivijera, koja je centar turizma i noćnog života. Budva je bogata prelepim peščanim plažama, među kojima je najpoznatija Mogren. Budva je iz godine u godinu mesto sa najvećim brojem gostiju i noćenja u Crnoj Gori što je predstavlja najposećenijim turističkim odredištem u ovoj zemlji.

Kako rezervisati vožnju za Budvu

Uslugu kombi prevoza putnika za Budvu možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Crnoj Gori

Pored Budve, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Crnoj Gori.