Kombi prevoz Beograd - Bar

Kombi prevoz Beograd – Bar je sezonska linija na kojoj agencija Putuj Udobno, svake sezone prevozi putnike od maja do septembra.
Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do Bara!
Sezonski polasci iz Beograda do Bara.
Povratak iz Bara za Beograd.

Sezonske linije za Bar

Cena kombi prevoza za Bar

BAR

BEOGRAD – BAR
BAR – BEOGRAD

Jedan pravac

60€

Rezerviši Prevoz

Kombi prevoz Beograd - Bar

Beograd - Bar

Jedna od popularnijih linija, bar kada je naša agencija u pitanju je i kombi prevoz putnika na relaciji Beograd – Bar sa svakodnevnim jutarnjim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Crnoj Gori, u ovom slučaju do Bara. 

Kombi prevoz Putuj Udobno raspolaže vozilima novije generacije, koja su dobro opremljena i koja garantuju udobno i brzo putovanje za Bar. Vozila poseduju klimu, vrlo udobna sedišta a vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika na međunarodnim relacijama. 

O Baru

Bar je pomorski grad i najveća luka u Crnoj Gori. Bar ima oko 13 000 stanovnika. Grad okružuju brojne planine, među kojima je najveća Rumija, a pored nje tu su i Sutorman, Lisanj i Volujica. Pored toga što je najveći lučki grad, Bar je jedna od najposećenijih turističkih destinacija u Crnoj Gori.

Kako rezervisati vožnju za Bar

Uslugu kombi prevoza putnika za Bar možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Druge destinacije u Crnoj Gori

Pored Bara, evo liste gradova do kojih još vršimo usluge kombi prevoza putnika u Crnoj Gori.