Kombi prevoz do Albanije | Prevoz Beograd - Drač

Agencija Putuj Udobno nudi putnicima kombi prevoz do Albanije. Udobno, bezbedno i povoljno putujte sa nama do letovališta u Albaniji!

  • Sezonski polasci iz Beograda do Drača, Ksamila, Sarande i Valone
  • Povratak iz Albanije iz Drača, Ksamila, Sarande i Valone

Sezonske linije za Albaniju

Cena kombi prevoza do Albanije

DRAČ

BEOGRAD – DRAČ
DRAČ – BEOGRAD
Jedan pravac

60€

KSAMIL

BEOGRAD – KSAMIL
KSAMIL – BEOGRAD
Jedan pravac

70€

SARANDA

BEOGRAD – SARANDA
SARANDA – BEOGRAD
Jedan pravac

70€

VALONA

BEOGRAD – VALONA
VALONA – BEOGRAD
Jedan pravac

70€

Kombi prevoz do Albanije - Drač

Kombi prevoz Beograd - Drač

Albanija je za mnoge još uvek nedovoljno istražena turistička destinacija. Ona zaista ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima, od predivnih peščanih plaža, prelepe obale, do bogatih i raskošnih hotela i restorana. Destinacija koja je svakako među najpopularnijim kakda su albanska letovališta u pitanju je Drač.

Drač je najveća albanska luka i jedan od najlepših gradova u Albaniji uopšte, sa jako bogatom istorijom. U letnjoj sezoni organizujemo kombi prevoz Beograd – Drač sa redovnim polascima iz Beograda. Kao i kod drugih relacija, prevoz se organizuje po zahtevu klijenta.

Naše kombi vozilo preuzima putnike sa željene adrese u Beogradu, uključujući i aerodrom, železničku i autobusku stanicu, i prevozi do željene destinacije u Albanije. Raspolažemo vozilima novije generacije, dobro opremljenim, koja garantuju udobno i brzo putovanje do Drača.

Prevoz do Albanije

Putuj Udobno tokom letnje sezone organizuje redovne polaske kombi prevoza putnika do najpoznatijih letovališta u Albaniji. Naša agencija u letnjoj sezoni ima redovne polaske iz Srbije ka Albaniji i to na sledećim relacijama: Beograd – Drač, Beograd – Ksamil, Beograd – Saranda, Beograd – Valona. Cene kombi prevoza do ovih letovališta u Albaniji možete videti u cenovniku iznad.

Uslugu kombi prevoza putnika možete rezervisati pozivanjem jednog od brojeva telefona koji su navedeni na kontakt stranici. Osim pozivom, rezervaciju kombi prevoza na našim relacijama možete uraditi i putem aplikacija Viber i WhatsApp, koje su dostupne na označenom broju telefona. Takođe, rezervaciju možete izvršiti i popunjavanjem forme Rezerviši Prevoz koja se nalazi na ovoj strani. 

Rezerviši Prevoz

Zašto baš mi?

Putuj Udobno pruža uslugu kombi prevoza do Albanije po principu prevoza putnika od vrata do vrata. To praktično znači da Vi sami određujete adresu polaska kao i krajnje odredište. Osim toga, pošto ovo nisu redovne i standardne linije, putnicima nudimo i druge pogodnosti poput samostalnog određivanja pauze i njene dužine, kao i još mnogo toga.

Ponosni smo na činjenicu da su svi naši klijenti bili izuzetno zadovoljni kvalitetom, udobnošću i profesionalizmom, a mnogi su ponovo koristili naše usluge kombi prevoza putnika. Ukoliko to ipak nije dovoljno za Vas, pogledajte još neke od naših prednosti koje nas izdvajaju od konkurencije i koje su najbolji razlog zašto smo baš mi pravi izbor kada je u pitanju profesionalna i povoljna usluga kombi prevoza.

Profesionalni Vozači

Naši vozači su pouzdani profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u prevozu putnika.

Od Vrata Do Vrata

Vozimo po principu od vrata do vrata, polazimo sa mesta koje Vi odaberete i vozimo do željene adrese.

Najpovoljnije Cene

Pored brze i pouzdane usluge našim klijentima nudimo i najpovoljnije cene u odnosu na konkurenciju.

Svakodnevne linije

Svakodnevni jutarnji polasci iz Beograda do Zagreba i  Ljubljane  u 5h, 365 dana u godini.

Udobna Vozila

Naš vozni park čine sigurna i kvalitetna kombi vozila koja garantuju udobnost i bezbednost.

Najam Vozila

Nudimo Vam i uslugu najma vozila isključivo sa našim vozačem. Putujte sa nama svuda brzo, lako i bezbedno.